فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است
روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

پشت پرده «جنایت جنگی» غرب در خاک روسیه

روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه تروریسم دولتی اوکراین را عامل تعرض به رئیس جمهور روسیه و شهروندان این کشور خواند و گفت: کی یف با همکاری سرویس‌های غربی، ناتو و انگلیس در خاک روسیه مرتکب جنایت جنگی شده اند.
روح‌الله مدبر؛ تحلیلگر مسائل روسیه
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۴ - 2026 January 01
کد خبر: ۲۹۸۲۳۸

پشت پرده «جنایت جنگی» غرب در خاک روسیه

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ دمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین با رد ادعاها درباره انکار حمله کی‌یف به محل اقامت رئیس جمهور روسیه در منطقه نووگورود گفت: تلاش کی‌یف برای حمله به محل اقامت ولادیمیر پوتین اقدامی تروریستی و دیوانه‌وار با هدف ایجاد اختلال در روند مذاکرات است.

سرویس های اطلاعاتی غربی به ویژه انگلیس، فرانسه و آلمان از افزایش محبوبیت رئیس جمهور روسیه به شدت خشمگین هستند

وی افزود: حمله تروریستی کی‌یف همچنین دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و تلاش‌های وی برای حل مناقشه هدف قرار داد. ️حملات تروریستی کی‌یف، مشابه تلاش‌ها برای حمله به محل اقامت ریاست جمهوری روسیه قادر به تضعیف گفت وگوی اعتمادآمیز بین پوتین و ترامپ نیستند.

روح‌الله مدبر، تحلیلگر مسائل روسیه درباره پشت پرده حمله پهپادی اوکراین به اقامتگاه رئیس جمهور روسیه به «راهبرد معاصر» گفت: اقدام اوکراین در حمله ناموفق پهپادی به اقامتگاه پوتین علاوه بر اینکه مصداق بارز تروریسم دولتی به شمار می رود، بیانگر هدایت فرماندهی باکینگهام بر مقام های اوکراین در راستای ایجاد تنش گسترده و بی اعتبار کردن مذاکرات صلح آمریکاست.

وی افزود: سرویس اطلاعات انگلیس (MI6) از سال گذشته تاکنون به دو دلیل عمده اقدامات گسترده ای برای عملیات تروریستی علیه پوتین انجام داده است؛ نخست، آنکه سرویس های اطلاعاتی غربی به ویژه انگلیس، فرانسه و آلمان از افزایش محبوبیت رئیس جمهور روسیه به شدت خشمگین هستند و محبوبیت وی به بیش از 88 درصد رسیده و توانسته است کشورش را با بیش از 26 هزار عنوان تحریم در حوزه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، امنیتی و نظامی شکوفا کند. دوم، آنکه ارزش پول ملی روسیه بیش از 45 درصد افزایش یافته، تمامی سیاست های تحریمی شکست خورده و مسکو در حوزه نظامی پیشگام است.

تحلیلگر مسائل روسیه عنوان کرد: موفقیت های روسیه برای سرویس های امنیتی غربی بسیار ناخوشایند است، بنابراین مترصد تحقق برنامه های مختلفی برای اقدامات تروریستی مستقیم علیه رئیس جمهور این کشور هستند و به این دلیل اوکراین را به مجری نقشه های خود تبدیل کرده اند.

مدبر گفت: به دلیل اینکه طرف انگلیسی عامل اصلی بحران اوکراین است، به هیچ وجه خواستار حل و فصل مناقشه، دستیابی به صلح پایدار و توقف درگیری ها نیست و از هر روشی برای ایجاد التهاب و برهم زدن مذاکرات صلح استفاده می کند. در شرایطی که طرف آمریکایی به این نتیحه دست یافته است شروط روسیه را بپذیرد و این کشور را پیروز میدان می داند، طرف انگلیسی عملیات های ایذایی مختلفی را به واسطه عوامل اوکراین انجام می دهد.

انگلیس در پشت پرده عملیات های اخلالگرانه طرف های مختلف علیه روسیه است

وی حملات به ناوگان روسیه، حملات پهپادی به مناطق مسکونی، عملیات های تروریستی علیه نظامیان روس و عملیات های ایذایی و ترور افراد در معابر عمومی را ازجمله این موارد خواند و تصریح کرد: سرویس اطلاعاتی انگلیس درمانده و دچار  اعوجاج فکری و نظامی شده است که به عملیات های ایذایی نافرجام اما ملتهب کننده می پردازد.

تحلیلگر مسائل روسیه عنوان کرد: انگلیس در پشت پرده عملیات های اخلالگرانه طرف های مختلف علیه روسیه است. آنها با ملتهب ساختن فضا قصد ایجاد شکاف و توقف در روند صلح دارند و به خوبی می دانند صلح براساس پیش شرط ها و خواسته های مسکوست، زیرا روسیه پیشتاز و پیروز میدان و آمریکا پیش شرط ها را پذیرفته است.

مدبر تأکید کرد: تروریسم دولتی اوکراین با همکاری سرویس های غربی، ناتو و انگلیس آنچه انجام می دهند مصداق بارز جنایت جنگی است و از آن جمله می توان به تعرض به رئیس جمهور روسیه و شهروندان این کشور و اقدامات مشابه پرداخت. آنچه غربی ها انجام می دهند زیر پا گذاشتن محض اصول بنیادین حقوق بشر و جنگ است که نشان می دهد اصول انسانی و حقوق بشری برای آنها کاملاً تهی از معنا و ارزش است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار